Oddelek za geografijo

Prošnja študentom za izpolnitev ankete v okviru projekta Mapiranje kulturne dediščine – pomen geoznanosti v visokošolskem izobraževanje (MINERVA)

Anketa v okviru projekta Mapiranje kulturne dediščine – pomen geoznanosti v visokošolskem izobraževanje (MINERVA)

Povezava na anketo: https://forms.gle/4b1R7k95GP5ziZgV9

Na kratko o projektu: Mapiranje kulturne dediščine – pomen geoznanosti v visokošolskem izobraževanju promovira in razvija inovativne metode ter orodja za poučevanje, učenje in uporabo geotehnologij na področju kulturne dediščine v visokošolskem okolju. Namen projekta je podpreti evropske visokošolske učitelje in predavatelje pri uporabi geotehnologij na področju kulturne dediščine na ustvarjalen, sodelovalen in učinkovit način. Projekt je še posebej pomemben v aktualnih razmerah, kjer so nujna orodja za učinkovito učenje in delo na daljavo tako kot tudi elektronske platforme.

V okviru projekta želimo pridobiti tudi mnenja študentov, ki se izobražujejo na področju GIS-ov in tudi kulturne dediščine, zato bomo vašega odziva zelo veseli. Anketa bo dostopna do 14. 5.

Za več informacij lahko obiščete tudi spletno stran projekta: https://giam.zrc-sazu.si/sl/programi-in-projekti/mapiranje-kulturne-dediscine-pomen-geoznanosti-v-visokosolskem-izobrazevanju#v .

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn

Department of Philosophy

Change of Office Hours Ela Taniguchi

International Office, Faculty of Arts

The International Office will be closed

International Office, Faculty of Arts

The International Office will be closed

Department of English

Change of Office Hours Mojca Belak