Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Testiranje - 18. 5. 2021

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da bo potekalo HAG testiranje zaposlenih ter študentk in študentov UL FF v torek, 18. maja 2021, predvidoma med 8. in 9. uro (odvisno od števila prijavljenih) v predavalnici 4 Filozofske fakultete UL (Aškerčeva 2)Če bo za testiranje prijavljenih večje število udeleženk in udeležencev, bomo prijavljene razdelili v več skupin, da se izognemo morebitnim vrstam, o čemer bomo prijavljene posebej obvestili.

 

Testiranje je za zaposlene, ki bodo delali v prostorih fakultete ali izvajali študijski proces na terenu, obvezno, za študentke in študente pa zaželeno.

 

Testiranja ni potrebno opraviti tistim, ki imajo:

- negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2 z metodo verižne reakcije s polimerazo (test PCR) ali testa HAG,

- dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujejo, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni ali proizvajalca MODERNA najmanj 14 dni oziroma od prejema prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,

- dokazilo o pozitivnem rezultatu testa HAG ali testa PCR, ki je starejši od 21 dni, vendar ne starejši od šest mesecev, ali

- potrdilo zdravnika, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

 

Udeleženci testiranja morajo imeti s seboj zdravstveno kartico ter morajo biti brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil.

 

Interesenti za testiranje na fakulteti, javite svoj ime in priimek na elektronski naslov: spela.jevnikar@ff.uni-lj.si do četrtka 13.5. do 14. ure.

 

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič