Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Etnološke regionalne raziskave Slovenije

V decembru odpadla predavanja pri predmetu bomo nadomestili 3. 1. 2023, in sicer v času, sicer namenjenem seminarju (med 11.20 in 13.00). Najprej bodo predavanja, v okviru katerih bomo zaključili s snovjo, povezano z etničnim in kozmopolitskim regionalizmom, nato se bomo pogovarjali o člankih (dva Hannerzova in Skrbiš idr.). V okviru predavanj med 13.00 in 14.35 pišete tretji kolokvij pri predmetu, in sicer v zvezi s člankom R. Wilka.

Eseje za seminar pri predmetu oddate natisnjene v dveh izvodih namesto 3. 1. 2023 teden dni kasneje, in sicer 10. 1. 2023. Takrat jih bomo v okviru seminarja tudi prediskutirali, sama pa jih do 16. 1. 2023 tudi pregledam in vam v okviru govorilnih ur izdelke lahko vrnem na vpogled ali v morebitno dopolnjevanje.

Skrajni rok oddaje končne verzije eseja je teden dni pred izpitnim rokom, na katerega se nameravate prijaviti. Izdelke mi natisnjene pustite v poštnem predalu, me o oddaji obvestite, kak dan pred izpitom pa lahko po mejlu izveste, kako je z možnostjo pristopa k izpitu - za vse študente enopredmetnega študija EKA je pozitivno ocenjen esej namreč pogoj za pristop k izpitu iz predmeta.

izr. prof. dr. Mateja Habinc

Notices

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier

Department of Geography

Change of Office Hours Nejc Bobovnik

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad