Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Erasmus izmenjave v Afriki in na Balkanu

Študente in študentke vabimo k prijavi za Erasmus izmenjavo na univerzah v nekaterih afriških državah in v Albaniji. 

Gre za Univerzo v Cape Townu (Južna Afrika), Univerzo v Dar es Salamu (Tanzanija), Univerzo v Arba Minchu (Etiopija, jug) in Univerzo v Tirani (Albanija). Izmenjave so načeloma za 10 mesecev, po dve na državo. Izmenjave bodo v letu 2023/24, v kolikor ne bo vse pokrito tudi v letu 2024/25. Lahko omogočijo terensko raziskovanje za diplomsko ali magistrsko delo.  

Informativni sestanek bo v četrtek, 6. aprila ob 15.uri v knjižnici. Prijave so do 3.5. na sarah.lunacek@ff.uni-lj.si , kamor se tudi obrnete za informacije. 

Prijave so namenjene študentom Etnologije in kulturne antropologije, eno in dvopredmetnim, vseh stopenj. V prijavi napišite: ime in priimek, letnik študija, (in ali je eno ali dvo predmetni, kombinacija, doktorski), znanje jezikov, in na kratko o motivaciji in raziskovalnih namenih, prejšnjih raziskavah ter morebitnih prejšnjih izkušnjah na teh ali podobnih območjih. 

Če bo prijav veliko, bodo sledili razgovori, predvidoma 8.5., čemur sledi hitra priprava študijskih sporazumov in prijava. 

Veselimo se vaših prijav. 

Notices

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier

Department of Geography

Change of Office Hours Nejc Bobovnik

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad