Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Obvestilo za študentke in študente etnologije in kulturne antropologije

Na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo smo pripravljeni na novo študijsko leto in sicer načrtujemo izvedbo pedagoškega procesa skladno z relevantnimi ukrepi in priporočili za preprečevanje širjenja bolezni covid-19: vzdrževanje fizične razdalje, razkuževanje, uporaba mask... Spoštovanje teh ukrepov bistveno zmanjšajo kapacitete predavalnic, zato bomo študijski proces izvajali v hibridni obliki, v predavalnicah in preko spleta z uporabo zooma. Pri večini predmetov bo potrebno skupine deliti na način, da bo izmenično del študentov v predavalnici, del pa bo predavanja istočasno spremljalo preko zooma (naslednji teden pa obrnjeno). Informacijo o tej delitvi vam bodo izvajalci poslali do konca tega tedna (morali smo počakati na zaključek vpisov).
Upamo na čimveč izvedbe v živo, vsekakor pa se bomo prilagajali dodatnim ukrepom ali njihovemu sproščanju in vas o vsem sproti obveščali.

Sprejem brucev (1. letnik, 1. stopnja) bo v četrtek, 1. 10. 2020, v predavalnici P2 (Zavetiška 5): ob 13.00 bo sprejem za študente/ke vpisane na enopredmetni študij, ob 13.30 za študente/ke vpisane na dvopredmetni študij.

Redni pedagoški proces se začne s 5. 10. 2020 po urnikih.

V prostore fakultete vstopajte le zdravi, razkužujte roke in upoštevajte obvezno uporabo mask. Po vstopu v predavalnico z brisačo in razkužilom, ki bo na voljo za vrati, razkužite svojo mizo. Uporabite le stole in mize, označene z rumeno piko.

Poleg izvedbe v živo bomo uporabljali zoom, spletne učilnice filozofske fakultete (https://e-ucenje.ff.uni-lj.si) in Vis.

Ob vstopu v knjižnico prav tako uporabljajte maske in razkužila za roke. V tajništvo vstopajte v nujnih primerih, sicer poskusite čimveč urediti preko elektronske pošte in telefona. Čim manj se zadržujte v skupnih prostorih fakultete, prav tako pa je tam obvezno upoštevanje ukrepov.

Kljub negotovim časom se veselimo se dela z vami in vas kmalu pričakujemo na predavanjih, seminarjih in vajah.

Lep pozdrav,
v imenu oddelka, Jaka Repič, predstojnik

Notices

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.

International Office, Faculty of Arts

The International Office of the Faculty of Arts will be closed from 1st August and 16th August.

Department of History

Change of Office Hours Dušan Mlacović

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič